Over Studio Puur

Alexami wordt exclusief verdeeld in de Benelux door StudioPuur.

Barbara Vandenbunder, zaakvoerster van StudioPuur is ervan overtuigd dat make-up een volwaardige plaats verdient in het schoonheidssalon, zolang je hem maar in de kijker plaatst. Vrouwen willen toch niets liever dan leren hoe ze hun schoonheid tot haar recht kunnen laten komen?


Het Alexami-concept is zo uniek dat je je als beauty-professional echt kunt onderscheiden.


“Naast de focus op natuurlijke kwaliteitsproducten, sta ik garant voor een persoonlijke service en professionele support naar mijn klanten. Samen maken we van Alexami een succesverhaal in uw zaak!”Barbara


Barbara heeft communicatie gestudeerd en is geschoold als schoonheidsspecialiste, visagiste, imagoconsulente en colour coach. Barbara heeft jarenlange ervaring in de distributie van kwaliteitscosmetica en is gepassioneerd door natuurlijke producten, kleuren en uitstraling.


Zij heeft al haar kennis, ervaring en passie gebundeld om Alexami in Europa op de kaart te zetten en daarnaast heeft ze haar eigen imagostudio (www.karisma.be). Alexami sluit perfect aan bij haar visie en haar achtergrond alskleurconsulente vormt een ware synergie.