Ons verhaal

flower01_velika

WAAROM ALEXAMI

ALEXAMI is een Australisch bedrijf dat een verschil wil maken- onze missie is ervoor zorgen dat je er net zo goed uitziet aan de buitenkant als aan de binnenkant, op een natuurlijke manier.

 

De gecertificeerd biologische huidverzorging en minerale cosmetica zijn geschenken van moeder natuur.

Alexami vindt dat schoonheid eenvoudig moet zijn en dat wat we op onze huid aanbrengen in harmonie moet zijn met wat moeder natuur ons heeft geschonken.

 

Wist je dat?

Wist je dat de gemiddelde vrouw ieder jaar ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig van cosmetica zoals make-up, huidverzorging en haarproducten binnenkrijgt via haar huid? Dit is omdat mensen tot 60% of van de substanties die ze op de huid aanbrengen, absorberen.

We hoeven geen compromissen te sluiten ten koste van onze gezondheid of onze wereld om er goed uit te zien, daarom hebben we producten gecreëerd die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en niet getest zijn op dieren, sociaal verantwoordelijk en vriendelijk zijn voor voor zowel jouw lichaam als de planeet.

We investeren in de beste research en development van actieve plantaardige ingrediënten en natuurlijke mineralen om de meest innovatieve en natuurlijke formules te creëren die hard werken om de natuurlijke schoonheid van jouw huid te onderstrepen.

Kwaliteitsingrediënten gecombineerd met trendy kleuren paletten, zorgen telkens voor een perfecte finish terwijl ze ook geschikt zijn voor mensen met gevoelige huid of huidcondities zoals acné, eczema, dermatitis en rosacea.

 

Natuurlijke schoonheid

Onze benadering van schoonheid is een benadering die door de natuur is vereenvoudigd. Onze nieuwe Hydrabotanique-lijn vult de Alexami minerale make-up perfect aan. Ze biedt vrouwen de basis tools en de natuurlijke, gecertificeerd biologische huidverzorging om een perfecte basis te verkrijgen, wat uiteindelijk fundamenteel is voor een mooie make-up applicatie.

 

Laat jouw innerlijke schoonheid stralen met Alexami.