Minerale cosmetica

flower02_velikaVERHAAL MINERALE MAKE-UP


Vanuit een sterke behoefte naar het creëren van veilige en niet-toxische cosmetica voor vrouwen met verschillende huidtypes, biedt Alexami Mineral Cosmetics een natuurlijk alternatief voor conventionele cosmetica, zonder in te boeten op performantie en duurzaamheid. Alexami's pure minerale cosmetica zijn van nature uit vrij van bewaarstoffen en irriterende stoffen, bovendien zijn ze vederlicht, waterresistent, blijven ze lang zitten en bieden ze een bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-stralen. 

Vrij van toxines en goedkope vulmiddelen, zoals talk, synthetische kleurstoffen, parabenen en irriterende stoffen zoals bismuth oxychloride, voorziet Alexami minerale poeders die een complete dekking geven zonder de poriën te verstoppen wat hen uiterst geschikt maakt voor huidcondities zoals acné, rosacea en eczeem.

Alexami's natuurlijke minerale cosmetica-formules werken in harmonie met de huid, niet alleen om imperfecties te camoufleren, maar om jouw teint te helpen verbeteren voor een langdurige natuurlijke glans. 

Wat is minerale make-up?


Minerale make-up is gemaakt van mineralen, gevonden in de korst van de aarde. Die mineralen worden heel fijn gemaakt tot poeders en dan verwerkt en gemicroniseerd om zo een palet van natuurlijke kleuren te vormen, perfect voor cosmetisch gebruik. 

Omdat minerale make-up geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen vereist, is het de puurste en meest natuurlijke vorm van cosmetica beschikbaar op de markt vandaag, maar vormen van minerale make-up worden al eeuwenlang gebruikt.

In tegenstelling tot traditionele cosmetica, bevat echte minerale cosmetica geen toxines of goedkope vulmiddelen zoals talk, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en irriterende bestanddelen zoals bismuth oxychloride. 

Alexami’s pure minerale cosmetica is gewichtloos, blijft lang zitten, is waterbestendig en heeft een natuurlijke hoge UVA en UVB bescherming. Alle Alexami minerale make-up heeft een beschermingsfactor hoger dan SPF15. 

Minerale make- up wordt ook aanbevolen door dermatologen en cosmetologen voor gevoelige huid, en is veilig om te gebruiken na een operatie, micro-dermabrasie, laser- en andere schoonheidsbehandelingen. 

Alexami Mineral Cosmetics, Make-up die jouw natuurlijke schoonheid onthult.