LIPS & EYES COLLECTIE

HERBAL MINERAL MASCARA

Onze mascara en eyeliner is speciaal geformuleerd met milde, natuurlijkeingrediënten die ervoor zorgen dat je ogen minder snel tranen enirriteren.

 


MINERAL LIQUID EYELINER

Onze mascara en eyeliner is speciaal geformuleerd met milde, natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je ogen minder snel tranen en irriteren.

 


MINERAL PRESSED BROW DUST AND BROW WAX

Alexami’s compact wenkbrauwpoeder en wenkbrauwwax zal jouw wenkbrauwen definiëren en vormgeven. Creëer jouw perfecte vorm en look voor een natuurlijke, dagelijkse look of bouw het kleur op voor een dramatisch statement.

 


MINERAL PRESSED EYE SHADOW

Alexami’s Minerale Compacte Oogschaduw gebruikt intense en pure, natuurlijke pigmenten van de hoogste kwaliteit om ofwel een natuurlijk effect of een dramatisch effect te creëren voor je ogen. Niet alle minerale oogschaduw is evenwaardig. Alexami Minerale Oogschaduwen zijn “salon”professionele kwaliteit en ontworpen om lang te houden, enkel gebruikmakend van milde, natuurlijke ingrediënten, geschikt voor de meest gevoelige ogen.

 


MINERAL VEGAN LIPGLOSS

Alexami’s minerale vegan, crèmige lipgloss is de perfecte keuze voor vrouwen die schadelijke toxines en lood proberen te vermijden inconventionele lipsticks.Creëer natuurlijke modekleuren voor een verbluffende, langdurige glans met deze minerale lipproducten. Jouw lippen zijn zacht en gehydrateerd.

 


MINERAL VEGAN LIPSTICK

Alexami’s minerale lipstick is de perfecte keuze voor vrouwen die schadelijke toxines en lood proberen te vermijden in conventionele lipsticks.Creëer natuurlijke modekleuren voor een verbluffende, langdurige glans met deze minerale lipproducten. Jouw lippen zijn zacht en gehydrateerd.