BOTANISCHE HUIDVERZORGING

Honeycomb close up with lemon

VERHAAL BOTANISCHE HUIDVERZORGING


De Alexami Hydrabotanique lijn combineert de nieuwste bevindingen uit baanbrekend onderzoek van actieve botanische ingrediënten om natuurlijke producten te ontwikkelen met bewezen resultaat.

Door 8 aanvullende huidverzorgings- en make-up producten te introduceren, helpt de nieuwe lijn jou om de ultieme basis te leggen voor een natuurlijke, mooie make-up.

Barstensvol met het beste wat de natuur te bieden heeft, werken deze producten in harmonie met jouw huid om te reinigen, verfijnen, verzachten, herstellen, hydrateren, beschermen en perfectioneren voor een feilloze basis.

 

Wat zijn actieve botanische ingrediënten?

Actieve botanische ingrediënten zijn ingrediënten afkomstig van planten die een gunstig effect hebben op de huid. Het gebruik van plantenextracten en kruiden kent zijn oorsprong in de oudheid en zou origineel komen uit China en Egypte.

De Alexami Botanique-lijn combineert moderne wetenschap met natuurlijke voeding voor de huid en ingrediënten van onze voorvaderen om de uitstraling van jouw huid te verbeteren zoals moeder natuur het heeft bedoeld, voor schoonheid die vereenvoudigd is door de natuur.

De Alexami Botaniquelijn is volledig natuurlijk, met natuurlijke ingrediënten en een unieke aroma blend van 100% pure essentiële oliën. De Hydrabotanique reeks is vrij van PEGs, parabenen, propylene glycol, siliconen, minerale olie, SLS, synthetische parfum of kunstmatige kleurstoffen.

Het is niet-toxisch, ecovriendelijk en niet getest op dieren.


Alexami Hydrabotanique : Voor schoonheid door de natuur bedoeld.